Секогаш во средиштето на збиднувањата...
Browsing Category

Интервју

Интервју со Фатош Усаинова, менаџер на проектот “Градење на посилно граѓанско општество за…

Со квалитетно образование до еднаквост и унапредување на ромската заедница Почитувана Усаинова, дел сте од проектот “Градење на посилно граѓанско општество за унапредување на напорите образовна инклузија на Ромите“, кој се…

Интервју со Горан Сугарески: Ја засилуваме градежната офанзива и имаме отворен фронт за…

Centar.mk интервју со еден од најуспешните министри во Владата на Зоран Заев, министерот за транспорт и врски, Горан Сугарески. Со Сугарески разговараме за автопатната и патната мрежа низ Македонија, за туризмот во Преспа, патарините и…

Китанова: Биди една меѓу еднаквите во енергетскиот сектор, не си поразлична од колегите од…

СИЛНА ПОРАКА ОД ПРЕТСЕДАВАЧОТ НА ОРГАНИЗАЦИСКИОТ ОДБОР НА „ЖЕНИ ВО ЕНЕРГЕТИКАТА 2018“ И УСПЕШЕН МЕНАЏЕР ВО ЕВН МАКЕДОНИЈА Даниела Китанова е претседавач на Организацискиот одбор на конференцијата „Жени во енергетиката 2018“, која…

Интервју со Филип Манојловски ко-основач на Creative Hub

Sky.mk денеска разговара со Г-дин Филип Манојловски, ко-основач на новиот бизнис и едукативен центар Creative Hub. SKY.mk : Што е Creative Hub и како дојдовте на идеја да започнете со овој бизнис? Филип Манојловски: Creative…