Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Со чекан против Нокиа 3310: Дали чеканот преживеа? (видео)

На еден корисник на Јутјуб му паднало на памет да спроведе „чекан тест“ на Нокиа 3310 и Лумиа 530.

Имено, тој ги удирал двата телефони како би видел кој е поотпорен.

Добра вест? Чеканот преживеал!

Во тренд