Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Маркетинг сектор на Centar.mk

контакти

м. 070 237 760  | т. 02 505 5005 

e-mail: marketing@centar.mk | contact@centar.mk

Најновиот ценовник може да го симнете тука.

Ценовник за платено политичко рекламирање за Претседателските избори е достапен тука.

За Centar.mk

Centar.mk е еден од најчитаните македонски веб портали и е основан на 20 април 2011 година, а функционира како дел од Skaj Press Group.

Во своето досегашно работење кое е континуирано веќе 7 години, успеа да се издигне како еден од најчитаните македонски медиуми со над 1,5 милион читатели на месечно ниво. Порталот работи секој ден и информира со околу 100 професионално креирани вeсти дневно за настани од земјата, светот, спортот и забавата.

 

Зошто да поставите реклама на порталот Centar.mk?

Centar.mk како релевантен, кредибилен и медиум кој објавува вистинити соддржини на компаниите од земјава им нуди единствена и уникатна можност за рекламирање.

Услугата рекламен банер, која ја нуди Centar.mk овозможува повлекување и дополнителни попусти во зависност од периодот на склучениот договор помеѓу Skajpress Group и Вашата компанија.

Дополнителни податоци:

SkajPres, според податоците од 17 декември 2017-та, на социјалните мрежи е присутен со над 200.000 допаѓања/следбеници.

 

▛ последно освежено 23.7.2018 | Skajpress го заддржува правото на промени во официјалниот ценовник. За евентуални технички или печатни грешки однапред се извинуваме ▜

вкупно прегледи: web counter

Во тренд…